Ter gelegenheid van haar jubileum publiceert Heemkundevereniging “Op die Dunghen” vijftig jaar dorpsgeschiedenis in één boek!

De redactie werd geïnspireerd doordat deze periode overeenkomt met de jaren waarin Chr. van Beurden zorg droeg voor het zielenheil van zijn parochianen in Den Dungen en Maaskantje. Het boek beschrijft een halve eeuw waarin het dorp veranderde en toch ook werd behouden.

Met de titel “Dorp tussen behoud en verandering. Den Dungen 1967-2017”, is één ding zeker:

het 144 pagina’s tellende boek met veel niet eerder gepubliceerde full-color foto’s is voor velen een “feest van herinnering”.

De verkoopprijs van het boek wordt € 25,00. Wij bieden nu de mogelijkheid om het boek tot 15 september 2017 bij voorinschrijving tegen een gereduceerd tarief te bestellen. De voorintekenprijs bedraagt € 19,67 (gratis bezorging in de hele gemeente Sint-Michielsgestel, daarbuiten bedragen de verzendkosten € 4,50 voor 1 boek of € 7,50 bij meerdere boeken).

Het boek is te betellen door onderstaand formulier in te vullen en het verschuldigd bedrag over te maken naar rekeningnummer NL80RABO0112990908 t.n.v. HKV Op die Dunghen o.v.v. Boek2017, uw postcode en huisnummer. Deze informatie staat ook nog in de bevestigingsmail.

LET OP: Het boek zal eind september/begin oktober bezorgd worden en is tijdens de boekpresentatie op 27 september te koop.
Op 27 september kunnen bestellingen niet worden opgehaald, ook krijgen leden het boek dan niet mee.

Bestellen? Klik hier