Mijn naam is Grey Sieben, 65 jaar, ik gebruik ook mijn meisjesnaam Grey van Osch. Ik ben in Den Dungen geboren en getogen. Lang speelde ik bij de Dungense vollebalclub DonkiSjot en heb daar nog steeds dierbare vriendschappen aan overgehouden.
Via de levensfases van onze kinderen heb ik als vrijwilliger Den Dungen beter leren kennen.In de jaren tachtig en negentig via het bestuur van de toenmalige stichting peuterspeelzalen en ook als secretaris van het schoolbestuur Stichting Katholiek Onderwijs. Daarna werd het vrijwilligerswerk wat regionaler, een jaar of 10 voor het regiobestuur Noord Brabant van de Nederlandse Vereniging voor Autisme.Mijn man Hans Sieben is in 2006 overleden. Zijn vader Frits Sieben zag ik onlangs nog op een foto in het Heemkundeblad, toen hij als marechaussee op de fiets tijdens de oorlog de kar met distributiebonnen escorteerde. Hij heeft mijn schoonmoeder Rien Meijs (dochter van aannemer Kees Meijs) tijdens de oorlog op het distributiekantoor leren kennen waar zij voor de uitgifte van bonnen zorgde.Ik woon samen met mijn huidige partner Paul van Leeuwen op ’t Grinsel, in een aangebouwd stuk van mijn ouderlijk huis Grinsel 7, gebouwd door opa Piet van Osch en Door Ondersteijn en waar ik (evenals mijn vader Jan) een groot deel  van mijn leven gewoond heb. Mijn dochter Gracia Sieben (35) en haar gezin wonen in het hoofdhuis, mijn zoon Frits Sieben (32) woont in de Litserborg.
In het dagelijks leven werk ik als management-assistente voor de Raad van Bestuur van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. In november ga ik met pensioen en krijg dus meer vrije tijd. Geschiedenis en Heemkunde interesseren me. Ons gemoedelijke dorp is een fantastische plek om te wonen, omgeven door prachtige natuur en de mooie stad Den Bosch onder fietsbereik.Ik hoop de komende jaren in Heemkundeverband veel mooie verhalen, foto’s en ontmoetingen met jullie te kunnen delen.