Klassenfoto, bovenste ( 1e) rij no. 8 (onder de vlek naast de onderwijzer) : Willem Meulenbroek, 3e rij no.3 Hem Meulenbroek. de middelste onderwijzer is meester Smeets. (Bron Rien Meulenbroek.)

Jongensschool Grinsel 1924 (Mien Smits-van de Westelaken). Voorste rij, vierde van rechts met de armen over elkaar: Mies (ofwel Martinus) Hoevenaars. Bovenste rij staand, tweede van rechts: Willem Hoevenaars (de Suisse). Achter de rechterschouder (voor de kijker links) van de leraar met het lichte pak: Christ Hoevenaars (Telefonische informatie: Ria Willems, dochter van Martinus (Mies) Hoevenaars)

Foto’s van onbekende personen

We plaatsen regelmatig foto’s op de website, waarvan de werkgroep die met de beschrijving van de foto’s bezig is niet weet wie of wat er op staat, wanneer of waar de foto gemaakt is.

Met de hulp van de kijkers hopen we iets meer te weten te komen. Bij de beschrijving ervan zullen we de naam van de inzender vermelden. Bij groepsfoto’s beschrijven we die meestal van links naar rechts en beginnen we met de achterste rij. Als u mensen op de foto herkent en u weet waar deze persoon woont, is dat voor ons interessant, omdat we bij ontbreken van namen via hem of haar misschien verder komen. Ook al weet u dus maar één naam, alles kan voor ons van belang zijn.

De naam van de foto staat hierboven.

Voor reacties: