Foto 18: Dit zou de derde klas van de Wegwijzer, in het eerste jaar van haar bestaan, schooljaar 1974-1975 kunnen zijn. Ik ken niet alle kinderen meer. Onze leraar was toen Jos Sieben. Omdat er een vrouwelijke leerkracht op staat, zou het ook de vierde klas kunnen zijn, een jaartje later (1975-1976) toen we les hadden van juf Scheij – Kasbergen. Achteraan van links naar rechts: Sjannie van den Meerendonk, Lianne Sleutjes, juf Scheij – Kasbergen?, ik denk Erik Sleutjes, Frank van Breugel, Ton Sterks (helaas op 12 juli 1987 overleden) en Marcel Vissers. Vooraan van links naar rechts:  Jeanette Stuiver, ?, Marcel Blekkenhorst, Claudia of Monique Minkels (tweeling), Desirée Hilgersom en Ronnie van den Broek.

Foto’s van onbekende personen

We plaatsen regelmatig foto’s op de website, waarvan de werkgroep die met de beschrijving van de foto’s bezig is niet weet wie of wat er op staat, wanneer of waar de foto gemaakt is.

Met de hulp van de kijkers hopen we iets meer te weten te komen. Bij de beschrijving ervan zullen we de naam van de inzender vermelden. Bij groepsfoto’s beschrijven we die meestal van links naar rechts en beginnen we met de achterste rij. Als u mensen op de foto herkent en u weet waar deze persoon woont, is dat voor ons interessant, omdat we bij ontbreken van namen via hem of haar misschien verder komen. Ook al weet u dus maar één naam, alles kan voor ons van belang zijn.

De naam van de foto staat hierboven.

Voor reacties: